barvno tiskanje

Barvno Tiskanje Dokumentov

Multifunkcijske naprave in tiskalniki za barvno tiskanje so danes glavni pripomočki v pisarnah podjetij. Multifunkcijske naprave pa združujejo še druge funkcije, kot je fotokopiranje, skeniranje in pošiljanje faksa. Zato je uporaba te naprave mnogo bolj priročna in stroškovno učinkovita kot pa nakup posameznih naprav, kot je skener, kopirni stroj in naprava za faks.

Barvni izpisi in kartuše so bili nekoč zelo dragi, zato se gospodinjstva in podjetja niso veliko posluževala takšnega načina tiska. Kadar so potrebovala barvne dokumente, so jih natisnila v fotokopirnici. Vendar pa je danes barvno tiskanje mnogo bolj stroškovno učinkovito, cene za kartuše z barvami pa mnogo nižje.

Barve na tiskanih in promocijskih materialih pritegnejo kupce in nanje vplivajo tako, da se za dlje časa ustavijo na dokumentu. Barve so zato močno marketinško orodje za vsako podjetje. Uporaba barv v poslovnem okolju lahko pomembno vpliva na komunikacijske kanale med kupci in podjetjem, poveča produktivnost in pospeši prodajno uspešnost.

Naše podjetje nudi kvalitetno barvno tiskanje po ugodni ceni na različne velikosti formatov in visoke resolucije DPI.