Spoštovani

Naša Zgodba

Svojo javno podobo si je kopirnica ArtPrint ustvarila kot ena prvih kopirnic v mestu Celje. Danes smo sodobno grafično podjetje, ki se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo, strokovnostjo, odgovornostjo do poslovnih partnerjev, zaposlenih in okolja.

Poslovno identiteto podjetja razvijamo po načelih inovativnega grafičnega podjetja, ki lahko svojim naročnikom ponudi celovit spekter grafično tiskarskih storitev in izdelkov s področja kopiranja, grafičnega oblikovanja, priprave za tisk, ofsetnega in digitalnega tiska ter knjigoveške dodelave.

Vizija podjetja je, da postane najboljši ponudnik grafičnih izdelkov in digitaliziranih storitev v razvijajoči se informacijski družbi za poslovne, javne in zasebne odjemalce. Poslanstvo podjetja je uspešno tekmovati na tržišču in dosegati zadostno donosnost kapitala, ki omogoča stalno modernizacijo strojne in druge opreme na najvišjem dosegljivem tehnološkem nivoju ter stalno vseživljenjsko izobraževanje zaposlenih.

Kopirnica ArtPrint je več kot le povprečna tiskarna, saj smo družbeno odgovorno in okoljsko ozaveščeno invalidsko podjetje.

Izdelava in tisk različnih vsebin

Pomagali Vam bomo izgledati
profesionalno!

Izdelava in tisk poslovnih vizitk

Izdelava brošur

Izdelava štampiljk

Tisk Majic in drugih oblačil

Izdelava koledarjev in fotoknjig

3D Tiskanje Izdelkov

Več storitev!