Fotokopiranje Dokumentov

Je proces, pri katerem original preslikamo na poljubno število kopij. V sedanji digitalni dobi, pa se večino gradiv digitalno natisne, to imenujemo digitalni tisk. Kopiramo ali tiskamo na različne formate od velikosti A5 do A0, največ pa do širine 910 mm in do dolžine cca. 5 metrov. Lahko vam izdelamo samo 1 kopijo (kopijo položnice, zdravniškega izvida, dokumenta …) ali pa večja gradiva, brošure, vabila, diplome, letake, plakate, gradbene načrte... Tiskovine lahko potem v naši kopirnici tudi vežemo in grafično dodelujemo.

Tiskanje Dokumentov

V kopirnici ArtPrint se strokovnjaki za digitalni tisk poslužujemo vrhunskih digitalnih tiskarskih strojev, ki vam jamčijo visoko kakovosten izpis. Digitalni tisk je okolju prijazna tehnika tiska, ker omogoča, da se natisne zgolj željeno število izvodov in posledično zavržemo minimalna količina papirja. Kopirnica ArtPrint je prava izbira za tisk po vaši meri. Nudi obojestransko tiskanje, črno belo ali barvno tiskanje različnih velikosti formata in le najboljše kakovosti.

Skeniranje Dokumentov

Skeniranje dokumentov je priljubljeno predvsem v podjetjih in pri posameznikih, ki želijo čim več dokumentov v papirnati obliki pretvoriti v digitalni zapis oziroma v elektronske datoteke na računalniku ali kateri drugi napravi. S tem podjetja zmanjšujejo porabo papirja, si zagotovijo večji pregled nad dokumenti ter hkrati lažje pošiljajo zapise v digitalni obliki preko elektronske pošte.

Izdelava Štampiljk

Takojšnja izdelava štampiljk v Celju, že v parih minutah. Izdelava štampiljk po naročilu je izjemno praktična storitev, ki jo lahko s pridom izkoristite za najrazličnejše potrebe. Dandanes je mogoča izjemno hitra izdelava štampiljk po naročilu, ki je obenem tudi profesionalna in ugodna. Zaupajte izkušenim mojstrom za izdelavo štampiljk in že kmalu bo v vaših rokah povsem unikatna štampiljka, ki jo lahko uporabite za izbrani namen.

Izdelava in tiskanje poslovnih vizitk

Vizitka je močan marketinški pripomoček vsakega podjetja in je pomembno sredstvo poslovnega komuniciranja. Tega se ljudje vse premalokrat zavedajo in ji ne dajejo potrebne pozornosti. Pri kontaktu z morebitnim poslovnim partnerjem ali stranko vzbudi vizitka prvi vtis o nas in o podjetju.

Izdelava in tisk majic in drugih oblačil

Na voljo je veliko različnih odtenkov in zagotovo boste lahko izbrali takšnega, ki ustreza vaši celostni podobi. Možnost tiska in vezenja na različnih delih majic in drugih oblačil omogoča ustvariti estetski izdelek, ki ga boste s ponosom podarili.

Izdelava koledarjev in fotoknjig

Naj bodo najljubši spomini z vami vsak dan v letu! Ustvarite koledar iz svojih najlepših fotografij, ki bo popestril vaš dom ali pa kot izvirno darilo osrečil vaše najbližje. Izdelava koledarja je hitra in enostavna, unikatno obliko pa lahko dosežete s široko ponudbo formatov in šablon. Naj bo stenski koledar, namizni koledar ali planer: z njegovo pomočjo ne boste zamudili nobenega pomembnega datuma več!

Tiskanje gradbenih načrtov in drugih

Nudimo fotokopiranje, tiskanje v črno beli in barvnem tisku in skeniranje večjih formatov, s kompletno plastifikacijo. Načrte do velikosti A0 kopiramo, skeniramo in tiskamo. Specializirani smo za tisk arhitekturnih, elektro in strojnih načrtov. Načrte vam po želji obrežemo, zložimo in vpnemo v mapo.

Graviranje izdelkov

Laserska tehnologija ponuja fleksibilnost, hitrost in zanesljivost. Z njo že več let realiziramo projekte naših strank. Lasersko graviranje nudimo na skoraj vse materiale, kot so les, kovina, plastika... Laser nudi izjemno natančnost in trajno obstojnost. Omogočamo tudi industrijsko serijsko graviranje za večje naklade

3D Tiskanje izdelkov

3D-tiskanje ali aditivna proizvodnja je postopek izdelave trirazsežnih trdnih objektov skoraj katere koli oblike iz digitalnega modela. 3D-tiskanje se doseže z uporabo aditivnega postopka, pri katerem se v različnih oblikah odlagajo zaporedne plasti materiala.[2] 3D-tiskanje se razlikuje od tradicionalnih proizvodnih tehnik, pri katerih se večinoma uporablja odstranjevanje materiala z metodami, kot sta rezanje ali vrtanje (subtrakcijski postopki).

Tiskanje reklamnih panojev in plakatov

Svetlobni reklamni napisi so zelo učinkovit medij, preko katerega s pomočjo vizualnih efektov pritegnemo pozornost ljudi in jim prenesemo vsebovana sporočila ter s tem okrepimo prepoznavnost določene blagovne znamke.

Izdelava in Tiskanje Brošure

Glede na to, da so brošure promocijska gradiva, ki imajo jasno začrtano poslanstvo, morajo biti že na prvi pogled dovolj privlačne in dobro zasnovane, da bodo pritegnile ciljne naslovnike. Oblikovanje brošure na eni strani zahteva natančnost ter strokovno podkovanost, po drugi strani pa tudi kreativnost, izvirnost in sposobnost uporabe edinstvenih rešitev.

Plastifikacija Dokumentov

Prvotni namen plastifikacije je dodatna zaščita tiskovine. Plastificirane tiskovine omogočajo daljšo barvno obstojnost in preprečuje bledenje. Sekundarna lastnost plastifikacije pa je ta, da popestri oziroma izboljša izgled same tiskovine.